25 de maig 2011

MÉS CONTES!!!

 Els fillets i filletes de la classe dels capgrossos de quatre anys durant el curs han duit a terme un projecte molt interessant sobre els capgrossos. Han après moltes coses i fins i tot han fet un capgros, en Retxeta. Si voleu veure el projecte clicau a la imatge
I per acabar el projecte s'han inventat un conte on en Retxeta és el protagonista. Han fet els dibuixos amb la pissarra digital i han gravat les veus. I aquí podeu veure el "Conte den Retxeta"
conte retxeta
View more presentations or Upload your own.

16 de maig 2011

INVENTAM CONTES

Els fillets i fillets de quatre anys de la classe de les princeses i cavallers han acabat el seu projecte sobre les princeses i cavallers. A més d'aprendre moltes coses s'ho han passat molt bé. Fins i tot s'han fet amb paper, cartó i molta feina un disfràs de princesa i un de cavaller. A més d'un gran castell on hi podien entrar i han jugat moltíssim. Si voleu veure el projecte clicau a la imatge
 
Per acabar el projecte han fet aquest conte. Per grups han anat inventant l'argument del conte, al mateix temps que feien els dibuixos amb la pissarra digital i després l'han gravat.

15 de maig 2011

COM T'AGRADARIA QUE FOS CA NOSTRA?

Els alumnes de les classes de quatre anys han acabat el seu projecte sobre les cases. I han fet aquestes presentacions on ens mostren i expliquen com hauria de ser la casa den Frederic, el nostre amic follet.
Enhorabona, heu fet una gran feina!!



2 de maig 2011

QUÈ VA PASSAR AMB EN XOROI?

Com cada any els darrers dies abans de les vacances de Pasqua a la nostra escola celebram la setmana cultural. Aquest curs el tema que hem treballat han estat les rondalles i llegendes.
Els alumnes d'Educació Infantil hem estudiat la llegenda de "LA COVA DEN XOROI" a través de la webquest QUÈ VA PASSAR AMB EN XOROI?
Cada grup classe ha inventat un final per a la llegenda, en aquest bloc podreu veure algunes de les activitats que hem fet i el final elegit per cada grup.